Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Illusion

I en skog av drömmar ser jag dig,
lika tydligt som om du faktiskt stod här mitt framför mig.

Jag önskar att inte gå vilse bland de täta & nakna
grenarna,
för varje steg som jag tar närmre dig känns det som att du
kommer längre bort ifrån mig,

Din tydliga bild har bleknat till en grå silhuett.

Grenarna river mig blodig i ansiktet när jag kämpar för att
nå fram till dig…
Innan du försvinner helt.

Du – en illusion av drömmar



Linda E - 2015




Fri vers av hjortfot
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot