Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstens frihet är under attack

Konstens frihet är under attack
poeter får tänka sig för
men min penna den bryr sig ej
ifall den motståndet stör
den fortsätter skriva skapa på
står upp för frihetens ord
vissa konstnärer riskerar sitt liv
stridande hjältar på jord!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-19 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar Din inställning.
2015-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Faller en bort står där åter tusen nästa dag.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP