Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NCC gubbarna som håller på med stamrenoveringen gick ut ur husen och blickade uppåt och fick mig intresserad och lockade ut mig på altanen. Vad fick jag skåda? Inspiration Psaltaren 8 och 14


Solförmörkelsen i Västerås.


En sol i mörker

109 gånger

större än jorden

en million gånger

större än jorden


När jag ser din himmel,
dina fingrars verk,
månen och stjärnorna
som du har skapat,
vad är då en människa
att du tänker på henne,
en människoson
att du tar hand om honom?


Bibeln säger också

att den är en dåre

som förnekar Gud




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-21 08:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2015-03-29

  Bo Himmelsbåge
Ja, Skaparen har frambringat många under, varav människan är ett... låt oss förvalta detta under väl!
2015-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...fint...
2015-03-21

    ej medlem längre
Lite speciell händelse..
2015-03-21

    ej medlem längre
Javisst, det fattas något. Främst empati tror jag. De har i alla fall längre till känslor för sin nästa. Kalla fiskar!
2015-03-21

  bittemi VIP
Tänkvärda, fina ord!
2015-03-21

  walborg
Tack Bibbi
2015-03-21

  louisegirl
Tänkvärd och kloka ord
2015-03-21

  Eva Helene VIP
Det enorma intresset för denna händelse är fascinerande tycker jag.
Fin och tänkvärd är din text!
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP