Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


Kyssarnas morgon

 

När morgonen överföll min varma kropp

 

var jag plötsligt en annan

 

när nattmörkret släppt taget om sinnet och

ljuset väntade

utanför mitt fönster

såg världen annorlunda ut

 

vackrare

mjukare

sötare

blötare

 

av dina kyssars fjärilsvingar

spridda i vinden

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 490 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-03-22 18:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Dikt och annan skrift är till för att väcka känslor eller informera. Här gör du en duo av dessa tvenne.
2015-05-23

  Lars Hedlin
VAcker underbar och varm :)
2015-03-23

  Quasimodo
Härlig varm och fin!
2015-03-22

    ej medlem längre
hur vackert som helst
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström