Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


En röd man

 

 Den ensamme mannen  vandrar vägen fram

stirrar mot marken

utan att märka

att hans kropp vänt sig ut och in

avigsidan av huden lyser rött

mot den vita snön

 

Alla tidigare liv

dansar runt honom

en lysande berättelse

faller från hans huvud

 

Tusentals ord samlas

i hans fotspår

 

De går att läsa

 

för fåglarna

 

för träden

 

 för jorden

 

för himmelen

 

men inte för människan




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 265 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-22 22:55



Bookmark and Share


  Arowana
Intressanta avslutande rader på den texten. Tankeväckande.
2015-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull fåendes att blicka till, tänka en stund.
2015-04-04

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit..Starkt nära och berörande!
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström