Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens fana

Vi är många miljoner

Som lever i olika tidszoner

Samma måne, samma sol, samma jord

Ändå från syd till nord

Vissa blev lyckligt lottade

Vissa blev i ansiktet spottade

Av ödets ironi

Men i min fantasi

Är vi alla lika

Olika, unika

Och när solen färgas röd

Och du faller ner död

Är det ingen som vet

Om du bar på en stor hemlighet

Om du var fattig eller rik

Om du var usel eller magnifik

Vi är alla likadana

Så låt oss tillsammans, bära kärlekens fana




Bunden vers (Rim) av Hallucinera
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-23 22:15



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Fint upprop! Så sant!
2015-03-29

  Popangelov VIP
Visst, så ska det vara!
2015-03-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
här bärs den högt - fint
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring