Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

Jag ser på dig
så ser jag en ängel

En ängel som utstrålar
en sådan charm
som inget annat kan
utstråla

Du är min ängel
med gloria så ljus
och vingar så vackra

Du är min ängel
Du är min dröm
Du är min kärlek

Du är den ängel
som jag drömmer om
på nätterna

Du är mina drömmars
ängel




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-24 13:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbart fin.
2015-06-08

  Hanna Mari Wallin
innerlig kärleks förklaring
2015-05-20

  Hanna Mari Wallin
innerlig kärleks förklaring
2015-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker kärleksdikt!
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson