Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyckte du som jag när jag sa att jag tycker som du?

jag levde sådär
som jag gjorde
när jag bodde
i en stad
där jag
inte riktigt kände mig
hemma

jag smög
runt på efterfester
med
efterklang av
dåligt vin
med
dåligt sällskap
hamnade jag lite
snett

men snett
och snett
assymetriskt
eller
hur det nu stavas
jag var inte
en rak person
som sa vad jag
tyckte

och vad tyckte du
egentligen
eller
tyckte du som jag
när jag sa att
jag tycker
det
som du tycker

tycker du
om mig?
för
då åker jag
hem
då är allt
helt
okej




Fri vers av pyret
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-04-13 15:28



Bookmark and Share


  C Cobain
Fanns en fransk tänkare som sa att människan alltid två motiv för sina handlingar; ett gott motiv och så det verkliga motivet. som jag kom att tänka på när jag läste din dikt här
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret