Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våris

is som brister
ovanpå
den bärande

man drunknar inte
blir endast
våt om fötterna




Fri vers av Anders P VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-04-13 16:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mysigt att du skriver om isen som brister...den där lite tunna svaga sista isen som man kan krascha med spetsen på skon...
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP