Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äpplen herr larsson


gräset var blött
av den snabbt tinande snön
och regnet förstås

han satt på verandan

några bräder var borta men ändå
det fanns en stol där och taket var helt
precis framför verandan stod några äppelträd

nu på våren var de alldeles nakna
ändå längtade han efter äpplen

han längtade efter friska klara gröna äpplen
och det vattnades i herr larssons mun

det knarrade bakom honom
och innan han hann vända sig om
kom hon och hennes kyss

herr larsson blundade
med bara en tanke kvar

fröken mörk smakar inte äpple idag




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-04-13 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den sista raden gör hela texten, den är så fin, lite sorglig...
2006-04-14

  Jessica Ebbesson
Undrar just vad hon smakar :-)
Fina bilder du målar!
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP