vissla

=o

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Co producer: Faster vissla

=o




I ett betong-grått Sverige I en allt för liten stad På en gata ingen minns namnet på

 

På första våningen
under tanten med tio undulater
bor lyckliga familjen som äter blodpudding
varje tisdag

Fast dottern är vegan
sonen bara hemma varannan helg
och mamman som alltid varit
\'vackrast i stan\'
nu inte kan låta bli flaskan 
 Och vem vet vilken mat-dag farsan gick

 


På andra våningen
i lägenheten bredvid anonyma mc-killen
bor ett gay-par som är
utfrysta av grannarna


Även fast de
aldrig kan få barn
gifta sig på riktigt i kyrkan
eller knulla på rätt sätt
är de utan tvekan lyckligast
på andra våningen



På tredje våningen
dörren utan ringklocka
finns stans gangster gäng

Vandalist ungar
från Turk-land eller nått sånt
ditsatta av socialen
i väntan på något juridiskt korrekt
mer fick inte hyresvärden veta



På fjärde vången
Precis innan vinden
bor hon den där
"healing kvinnan"
som förlorade båda sina ben
i estoniaolyckan

Konstigt att hon som inte har några ben
bor högst upp
men hon ville inte flytta
för enligt saturnus förhållande till jupiters måne
skulle hon ändå bara leva ett par månader till
Idag har det gått 12 år

 

 


Nu var hon 19.30 och det var tid för rapport:

Från ett vanligt hus i tegel med snöfall utanför.




Fri vers av hallonbåt
Läst 941 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-13 20:03



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
du är grym.
keep up the good work!
2008-12-01

  Sofia i hatstaden
Bra gjort!
2006-11-01

    Frida
Helt sjukt bra :d jag gillar bara sättet du skriver på..påminner mig lite om hur det kan vara...för varje lägenhet har sin historie ;D
2006-10-23

    Camillaa
Riktigt bra :)
2006-08-14

  Jonathan Mattebo Persson
perfekt
2006-08-07

  mjuk
Den här texten bara älskar jag.Så mitt i prick :) Genomskärning av en del av vad som finns i sverige.Klart en favvo :)))
2006-04-18

    NoMi F
En fin berättelse om
livet i ett hyreshus
Bra knåpat
2006-04-16

  uNderLig_
åhh! Vad bra! Gillar det verkligen.. ;)
2006-04-15

  Zara VIP
en skön berättelse laddad av go humor!
en speciell saga helt klart!

tack!

/Z
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt