Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April...

DIMMA så grått & trist,
kan inte minnas när jag såg solen sist.

Det är april & FROST på marken,
samtidigt som krypen börjar komma fram ur barken.

De här kyliga dagarna gör jag mig lite VARM CHOKLAD,
det gör mig så barnsligt glad.




Fri vers av hjortfot
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot