Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ordlek


Tjurighet


Vårsolen lyser
med sin frånvaro
i närvaron av min längtan
efter kärlek och smek

här där jag sitter
och fryser
under min korkek

och luktar på blommorna






©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-13 22:08



Bookmark and Share


  Cris
Blommorna kommer till dig med sin lukt och
sprider din skugga under korkeken
din längtan kyler bladen
och solen vågar inte komma..

mitt baklängestänk... :-)
2006-04-13

  Jojo
Blir lite glad av att läsa dina ord. Första stycket beskrev mina känslor just nu. Resten är en fantastisk ordlek - en kul bild av något egentligen mycket sorgligt.
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP