Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utförsäljning

säljer ut
min fasta
egendom

för att kunna
äga
min tid




Fri vers av Anders P VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-04-13 22:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra...att äga sin egen tid...viktigt
2006-04-14

    Louvisa
Bra skrivet som vanligt
Du är en modig man!
Själv känner jag mig arg idag
över att andra missbrukar mig
när jag säljer min tid till dem
Grrrr
men det går väl över
med lite dans och poesi
2006-04-14

  sol
åh, anders... när du gör det
"gör du det ordentligt" !!!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP