Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt land är så infekterat

Snart är det semester tid
och många bekymrade är
mitt land är så infekterat
så mycket problem råder här
att lämna hemmet ensamt
är riskabelt inte så bra
för tjuvar finns i massor
de älskar ju att ta!!!
kriminella trampar gärna
in genom landets dörr..
turister blir nog ej många
som landet haft sen förr
för rädslan för attacker
att bli lurad rånad av folk
har blivit alltför vanligt
i hand syns ofta en dolk
till politiker som bestämmer:
ni bär ansvar för vad som sker
men ni verkar inte bry er
att Sverige faller ner!!!




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-08 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grannsamverkan är en bra idé.
2015-04-11

  Bibbi VIP
En rent bedrövlig utveckling.
2015-04-08

    ej medlem längre
Ja, nog finns bekymmer, men skall man låta sig bekymra för mycket så blir man Skröplig!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP