Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skapande poet!

Du skapande poet
skriv ut på vita blad
det du bär inom dig
låt flöda rad på rad
du skapande poet
världen behöver din röst
dina ord av inspiration
glädje hopp tröst
du skapande poet
sprid ditt budskap för vind
över hela jorden
låt orden smeka någons kind
du skapande poet
kanske bär du på en sång
om kärleken den ljuva
om ge rosor i ett fång
du skapande poet
skriv ut skriv bara på
dina ord är värdefulla
bara måste höras stå!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en vacker dikt och en uppmuntran. Vi kan ju skriva åtta dikter per dag här på poeter.se
Låt oss skriva å bedåras!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP