Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiva människor

Positiva människor
ger mycket energi
älskar vara runt dem
jag kan inte låta bli!
de sprider sådan glädje
gör livet mera ljust
kan bara inte hjälpa
är så i dem förtjust!
jag blir så inspirerad
mitt hjärta ler av fröjd
går inte att förklara
men de gör mig mera nöjd!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-04 10:31



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Jo men så är det
2015-04-04

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2015-04-04

    ej medlem längre
Ja, så är det!
2015-04-04

    ej medlem längre
Du formulerar det enorm bra
lika mycket som negativa människor suger ur en energi, lika starkt ger positiva människor en kick framåt, och det är framåt man vill
Bra text
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP