Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flugor är intressanta. Bild Google.


MaRit-Maritzas fluga

En liten fluga som jag har försökt att bli tam
i 3 veckor.
Lyckades med att få den tam.
Härligt att klara av det att få den lilla flugan tam.
Skulle aldrig klara av att döda en härlig fluga.
Men resultatet blev ingen glädje.
Min pojkvän trampade på den i misstag och
det blev bara en fläck på korkmattan.
Jag kunde se de små flygbena ner plattad
mot korkmattan.
Den lärde sig aldrig att vara aktsam och rädd
och beredd att flyga sin kos.
Folk frågar vad är du för en slags människa
som får flugor och fåglar göra vad du vill?
Svarar snäll tror jag.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-05 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos