Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar lust och längtan

Mitt fönster det står öppet
jag nås av vårlig vind
det doftar lust och längtan
känner av den mot min kind
hör kvitter toner ljuda
sjunger ut sin glädjesång
är lyckliga och glada
för att våren är på gång!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-05 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Härligt.
2015-04-06

    R Peiper VIP
Snyggt.
2015-04-05

  Teresia Ridell
Rusigt, vackert, med en skön känsla i orden som känns !
2015-04-05

    ej medlem längre
Va trevligt, här i norr har det inte riktigt kommit igång ännu, fåglaglädje!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP