Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskdagen




Solen har gått upp
och sprider sitt sken över nejden
Havets djupa mörka dån har lagt sig
Upp med vågorna
stiger en glittrande melodi
Fåglarna kvittrar sin morgondrill
Jesus lever Jesus lever
Kyrkklockorna ringer
Jesus lever Jesus lever

Barnen kommer springande
med sina påskliljor
Någon kommer cyklande
med sin påsklilja
Hon skall ha den i köket
för Jesus lever
Ungdomarna har samlats i ett gathörn
Här finns en påsklilja
för det är påsk
och Jesus lever
mitt ibland oss
osynlig
i andlig gestalt




Fri vers av Maria T
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-05 13:27



Bookmark and Share


  anits VIP
En dag full av glädje!
2015-05-15

  Lars Hedlin
Härligt
2015-04-14

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-11

  M M Mannheim VIP
Ja Jesus lever! Ja Jesus sannerligen lever!
2015-04-05

  walborg
Uppståndelsens dag, och hos oss firar vi med knallgula påskliljor och videkissor - årets viktigaste dag.
2015-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
En glädjens dag...så fint...
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T