Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas det ska smaka!

Varsågod och sitt
vid dukade bord
jag ska nu servera
mina rätters ord
hoppas det ska smaka
att ni får äta er mätt
jag kommer att bjuda
på olika sorters rätt
jag lägger uppå på faten
en del är väldigt små
men innehåller mycket
vill så gärna ni ska få
sen så kommer större
att hamna på ert fat
mina egna hemmagjorda
skapade dikters mat!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-06 09:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Salta rikligt.
2015-04-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Va ! har du knyckt mina reccept ?
2015-04-10

  Rozsi.kovacs

oj vilka anrättningar du bjuder på
gillas
2015-04-06

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-04-06

    ej medlem längre
Kul på min ära!
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP