Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.04.2015 Måndag. Brist på inspiration.


En kall en

Faan, det är så krystat.
Men ändå så schysst att
du tog mig på ballen,
för att få en kall en.
Och nu,
när allt då är över
väntar ängars klöver.




Bunden vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-06 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP