Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mun mot mun metoden

Jag såg havets botten lika väl som jag hade sett gårdagens solstrålar.
Luftbubblorna som forsade ifrån min mun symboliserade både livet och döden.
Jag hade insett det faktum att jag kunde bestämma själv ifall jag skulle leva eller dö.
Jag har alltid gått i samma skor och är för fattig för att köpa nya.
Jag hoppades för länge sedan att allting skulle vända men det gjorde aldrig det.
Så nu sitter jag här, på havets botten helt själv och tänker inte ens på hur man andas.




Fri vers av Smutsigkung
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-07 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsigkung
Smutsigkung