Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Romeo och Julia.

Vi borde ha kysst varandra för längesedan
så som månen kysser solen när dom sedan byter plats.

Vi borde sjunga en sång som inte någon annan kan höra
så som träden viskar medans vinden blåser igenom löven.

Vi borde dansa en dans som vi tror kan ta oss tillbaka i tiden
Så som andra individer tror att det kan börja regna efter en dans.

Vi borde skrika åt folk som inte tror på oss
Så som William skrek till Edvard innan han dödades.

Du borde älska mig som jag älskar dig
Så som döden älskar liv.

Just nu känner jag mig mest ensam
Så som Julia kände när hon hittade Romeo bredvid sig.




Fri vers (Fri form) av Smutsigkung
Läst 220 gånger
Publicerad 2017-10-05 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsigkung
Smutsigkung