Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens frihet

Ögonen rullade bakåt medans jag tog det sista blosset på ciggen
Ännu en natt som du slår sönder min hjärna.

Jag tänkte på dig nästan varje natt som flög förbi
Det är som att du skulle vara mitt hjärtas kärna.

jag hatar att jag gråter av tanken om oss
Att vi två aldrig kommer bli ett.

Vi båda har sagt ''Jag älskar dig'' till varandra
Det ska ju vara just det som inte är lätt.

Sitter vid mitt fönster och blåser ut all rök
jag ser all rök försvinna.

Tänkte på något annat för en stund
Men förstod snabbt att det va något jag aldrig kunde vinna.

Med gråt i halsen och rök i lungorna
Förväntade jag mig ett svar.

Att du kanske skulle förstå vad som händer
Ifall jag inte skulle finnas kvar.

Men utan någon förvarning så släppte jag
Och hoppade ut.

Kände vinden mot min kropp
Och jag kände mig fri tillslut.




Fri vers (Fri form) av Smutsigkung
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsigkung
Smutsigkung