Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår frihet krymper

Vad är det som händer
varför ändras mitt land
men inte till det bättre
sjunker som timglas sand
varför attack på flaggan
på traditioner som vi har
det plockas ständigt bort
snart har vi ingen kvar
vad är det som händer
vår frihet krymper ihop
men under folkets yta
hörs många tysta rop
ilskan den bara ökar
nu är den jätte-stark
snart spricker den väl ut
på Sveriges "tysta" mark
vad underbart det vore
att få höra folkets röst
de har burit sin ilska
alltför länge i sitt bröst




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-07 10:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjuven har kommit för att stjäla, slakta och förgöra.
2015-04-11

    ej medlem längre
Ja, säg ifrån å sprid ett glatta budskap!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP