Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden

Kinderna strama efter saltstrilande tårar
Ögonen kisar med rödgråten blick

Hur kunde du?

Hur

Kunde

Du?

Höjer upp hakan, tittar rakt fram
Ser två spegelblanka sjöar som talar sitt eget tysta språk

Svaret är frågande

Därför att jag kunde...




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-07 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io