Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör lögnens ord serveras

"Chefen" försöker styra
medan landet faller ner
han har tappat fattning
bryr sig inte, falskt han ler*
fortsätter sitt babbel
om att landet är så bra
om tillväxten om arbeten
han är ingenting att ha!
det finns ju inga boenden
och pengarna är slut!
hör lögnens ord serveras
borde hålla igen sin trut!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 09:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När Bildt sade: "Det är bra för Sverige", undrade jag alltid: "För vilka? Och hur märker vi av det som påstås vara bra?"

2015-04-11

  Bibbi VIP
Så sant.
2015-04-08

    ej medlem längre
Kul text, å nog kan man fråga sig...
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP