Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskfjäll

Ett spår av FISKFJÄLL lämnar vi efter oss vid sjöstranden,
vi lämnar det så när du tar mig med hem i handen.

Väl hemma kränger vi på oss RAGGSOCKOR för att värma våra tår,
med ett leende tänker jag på de nya minnen vi får.

Du smeker mig på kinden & säger att jag sötare än HONUNG är,
om du bara visste att jag i dig börjar bli kär.

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-04-08 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot