Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vällustens stämning

Krokusar & snödroppar solar sig i vårens VÄRME & ljus,
snart är även sommaren här med glädje & bus.

När en stor SOL högt upp på himmelen står,
en känsla av eufori & kärlek oss når.

I vällustens stämning vi faller i trans,
utövar sedan dans efter dans.

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-08 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot