Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lata dagar



Solen strålar.
Himlen är klarblå
med vita streck
från flygplan
på väg till fjärran destinationer.
Det rasslar lite i palmbladen
och jag hör grannen
tala rumänska med sin fru.
En sportbil varvar ur motorn
på Chemin des Sables.
Den lilla gröna ödlan
gömmer sig i rabatten
och ekorren
hoppar över muren.
Allt andas ro.
Mina ögonlock blir allt tyngre,
andningen långsammare
och jag somnar
långt, långt hemifrån.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping