Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag bodde i Amerika

När jag bodde i Amerika
och levde ett vardagsliv
med man och två barn
fick vi kämpa tillsammans
BIDRAG fanns inte på kartan
här gällde det att ARBETA
för att överleva!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-10 10:37



Bookmark and Share


  mare VIP
INGA bidrag fick vi!!!
Lilla Sweden delar ut
bidrag på löpande band!
I USA kämpar folk
MYCKET mer!!!
Jag har en hel del
att berätta
från mitt liv i USA!
2015-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Svårt att arbeta när det inte finns arbete...
Jag är arbetssökande men jobbar via Arbetsförmedlingen på Erikshjälpen och vet att det är Guds vilja.
Här vet man också att pengarna verkligen kommer fram till mottagarna.
2015-04-12

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP