Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens parfym

Jag tar på mig ett par lätta SKOR,
går ut i naturen lyssnar på fåglar & kor.

Med ett varmt SOLSKEN som lyser upp min dag,
njuter jag i fulla drag.

Blommornas dofter sprider sig skönt,
en naturlig PARFYM kommer nu när det blir grönt.

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-09 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot