Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige översköljs av rån

Sverige översköljs av rån
attacker på oskyldiga sker
och det skjuts ju vareviga dag
för vapen blir fler och fler
Sverige översköljs av våld
övergrepp bränder och hot
Sveriges politiker är rädd
de vågar INTE sätta ner sin fot
Sverige är under attack!
från norr till söder väst och öst
politiker vill också tysta ner
yttrandefrihetens röst!




mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-15 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, en mycket sorglig utveckling.
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP