Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon Sa


Jag skulle just öppna dörre och gå in
men stannade för att samla mod
då hörde jag rösten
Någon sa:
"Hon är ett våp, en parodi på en människa,
se hur hon klär sig, eller hör hur töntiga saker hon säger
man skäms i hennes närhet"

Blodet i mina ådror slutade flyta
Säkerligen hoppade hjärtat över ett par slag
Luften i mina lungor pressades ut av en okänd kraft
och mina ögon tårades, helt mot min vilja
plötsligt kände jag att någon stod bakom mig
Någon hade sett, någon hade hört,
kunde det bli värre?

När jag försökte samla kraft
kände jag en hand på min axel
ett andetag mot min kind
Någon sa
"Du är en underbar människa
vacker och klok,
Du finns där för dina vänner när dom behöver dig
du har åsikter även när andra inte törs
och ingenting kunde göra mig stoltare
än om du ville vara min vän"




Fri vers av Xena
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-04-14 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena