Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatan

Gul och blå
den är så fin min nya tröja
den är gul och blå
precis som Zlatans.
Han spelar fotboll
det gör jag med
jag är jätteduktig
Precis som Zlatan
Det står 10 på ryggen
det är lika mycket som alla fingrar
på båda mina händer
Jag är tuff
i min nya tröja
Precis som Zlatan




Fri vers av Xena
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-04-14 13:07



Bookmark and Share


  TiVa
"Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag säger Zlatan..." *sjunger*
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Xena