Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mark lyser små buketter

Dagen strålar av ljus
gryningen penslade
paletter bortom rand
medan vårens toner
började sjunga ikapp
glädjekvitter överallt
porlande vattendrag
spelar sin vårmelodi
trädens knoppar syns
redo att visa upp sina blad
på mark lyser små buketter
grönskans nyanser
står redo att förändra
måla över gråhetens färg
livet sjuder av liv
årstidernas bok
har åter vänt blad!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-13 09:45



Bookmark and Share


  Maria T
Ja nu sjuder det av liv ute i naturen
2015-04-18

    Lena Söderkvist VIP
Sprudlande! Rena kicken!
2015-04-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!!!
2015-04-18

  Bibbi VIP
Så fint.
2015-04-13

  Sofhia Wirström
fina rader
om årstidsväxlingar
bra skrivet
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP