Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martyr

Dina gröna ögon lurar vad jag ser

Jag sveps in i din rosenbädd

Du dödar mig om och om igen

Blodet strömmar i glödande tortyr

Jag klättrar och faller från din silhuett

Fängslad blir jag din martyr



©Varja Linnea Askeland




Fri vers av Varja Askeland
Läst 492 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-13 11:16



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
berörande och elegant framfört
2015-07-31

    ej medlem längre
Starkt och sensuellt
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Varja Askeland
Varja Askeland