Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar vandra i dess sal

Svensk natur är ljuvligt vacker
oändlig skog och djupa dal
själen njuter helas läker
då jag vandrar i dess sal

Känna doften smaka livet
bara finnas vara när
sitta ned och lyssna ljuden
lycka är att vara där!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-19 11:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtsköna ord.
2015-04-19

    ej medlem längre
Mycket fint. Själv helas jag det goda ordet å kärlek till nästan!
2015-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Gud vare lov för vårt vackra land!
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP