Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till frihetens hus

Bortåt du seglade
mot himmelska ljus
mot högre höjder
till frihetens hus

Porten helt öppnad
välkomnad i hamn
din Fader av kärlek
tog dig i sin famn

Din själ är befriad
nu är du helt nöjd
dansar säkert av lycka
sjunger ut utav fröjd








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-30 11:05



Bookmark and Share


  Maud Louise
Till frihetens hus..... Befriad från jordiska bojor Så jättefint!
2021-11-03

  stormengudrun VIP
Så hoppfullt om livet efter detta :-)
2021-10-31

  Bibbi VIP
Underbart tillstånd.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP