Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevligt sällskap


Utanför fönstret
pågår liv
jag inte ser
men vet ändå

Förutom havsvinden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-13 23:00



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Livet pågår medan vi gör någonting annat, sägs det.
2015-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund, väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST