Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En pilgrimssång. Inspiration Psaltaren 126 Bild Goggle


Från tårar till jubel


?När Herren lät Sions fångar?
komma åter, ?
då var det som om vi drömde.?
Då fylldes vår mun med skratt?
och vår tunga med jubel,?
då sade man bland folken:?
" Herren har gjort stora ting?
med dem!"?
Ja, Herren har gjort stora ting?
med oss,?
och vi är glada.?

Herre , låt våra fångar komma åter?
som strömmarna i Negev !?
De som sår med tårar?
ska skörda med jubel.?
Gråtande går de ?
och bär sitt utsäde,?
jublande kommer de?
och bär sina kärvar.


Som en bedjande fembarnsmor

vet jag att detta fungerar?

om sådd och skörd


Jag talar om för Jesus

allt som möter i livet

och får en trosförvissning


att bli bönhörd då jag

tar mig tid i kammaren

som jag är lovad i Ordet


Min tro är barnsligt

enkel men fungerar

i min vardag...





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-04-14 17:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Samma här
precis så!
2015-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Att ha den tryggheten är fantastiskt... så gott...
2015-04-18

    ej medlem längre
"Min tro är barnsligt
enkel men fungerar
i min vardag..."
God och klok filosofi.
2015-04-16

    Dan Myrbeck
Tänkvärt och bra skrivet
2015-04-15

    maija tuori

Så sant min vän !
2015-04-15

  P-E-H
Vackra ord!
2015-04-15

  louisegirl
Varma trygga ord
Fint!
2015-04-15

    ej medlem längre
Ja, vi bärgas i tro!
2015-04-15

    ej medlem längre
Ja, gå till din kammare ... din tro är mellan dig och Gud. Bra!
2015-04-14

  Eva Helene VIP
Värmande läsning.
2015-04-14

  Maj-Lis VIP
Vilken trygghet att känna så
2015-04-14

    ej medlem längre
Varma sanna ord.
2015-04-14

    ej medlem längre
Ja det är fint att ha det så, det är trygghet..
2015-04-14

  genni VIP
Fint skrivet.
2015-04-14

  Carl Mikael Fäldt
Ja Bibbi!

Jag börjar tro att du har den där kopplingen till Jesus, som är så äkta!

Kram
2015-04-14

  Lynx63 VIP
Fint och det är det som är så bra, att det fungerar! KRAM
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP