Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åska

Det är så härligt med ÅSKA på sommaren,

när man sitter lutad mot en stor KUDDE på altanen & hör regnet smattra hårt på taket.

Jag drar en filt om mig efter en lätt rysning,

lyssnar & njuter av de närgångna mullren.

I mitt huvud MÅLAR jag upp en storslagen bild på något vackert & naket,

kanske den kan komma på print till någons lysning.


- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-04-14 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot