Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tavla

Jag skalar en APELSIN framför tv:ns antikrunda,

där ser jag en TAVLA med ett otroligt motiv.

En saloon som brinner som det vore gjort av papp,

kvinnor & män springer för livet med elden bakom sig dundra.


Tittar man noga ser man en man med kniv,

han sitter vid en tunna med WHISKEY som han lyckats stjäla trots att tiden var knapp.



- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot