Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi från ett stundentrum

det kliar och
jag måste fila på
någonting att begrunda

som om ljuset mellan
mörkt vandrande moln
borde få mig att undra

önskningar om vinden
mellan grenars dans
ge färg till min tundra

om kropplösa kråkor
som en förskolas konsthall
magi att beundra

bara fläckarna i taket
som celler skulle älska
låt mig räkna till hundra


herregud
ge mig någonting
som får hjärtat att
dundra




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-16 14:37



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra! Gillar meta-anslaget!
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt