Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild:Jonas Wängestam


Nyckeln

 

 

 Jag har hittat nyckeln

 den låg i skogen

 bakom trädet

 bortom kullen

 där ängen slutar

 där korna betar

 där vitsipporna vinkar hej när jag passerar

 nyckeln låg framför mina fötter

 en liten kopia

av mig själv

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-16 22:37



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Att komma ut i skogen och hitta sig själv där är ingen bagatell.
Vitsipporna som vinkar hej är en bra bild.
Då vet du att det är du som är du.
2015-05-05

  Arowana
Jag ser en nyckel i fosterställning. Varför vet jag inte. Men det är en stark text.
2015-04-22

  Lars Hedlin
En text som du skriver med känsla!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström