Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp på en kulle

Vi tar en lång promenad för att ha en picknick långt där borta på en stor stor KULLE,

väl där så är vi helt MATTA.

Vi andas djupt & är av naturens under helt medryckta,

Vi lägger ut filten & äter maten som avslutas med kaffe & bulle.

Att vi äntligen kom hit är svårt att fatta,

vi ligger & tittar på skymningens vackra färger & ser hur månen stiger som nattens LYKTA.


- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-17 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot