Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Florida föddes mina två älskade barn.. levde ett vardagsliv älskar dig Florida!


Mitt halva hjärta finns i Florida

Du finns i mitt hjärta
jag sparat dig där
bär vackraste minnen
har ännu dig kär
palmer och beachen
solen som sken
smekte och målade
mina ljusa ben
poolen jag minns
hur jag simmade på
ofta och mycket
jag älska den så!
mitt halva hjärta
hos dig finns kvar
för alltid för evigt
jag inom mig spar!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-18 13:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-23

    ej medlem längre
När jag varit på värmen upplevde jag dofterna från uteresturagerna på ett sällsamt sätt. Fina minnen å sol å palmer det är ibland en höjdare!
2015-04-18

  Maria T
Så fina minnen du har
2015-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Så var det för mig medan min hustru fortfarande befann sig i Etiopien.
Wow! Vilken bild!
2015-04-18

  Bibbi VIP
Strålande fint.
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP