Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min bästa älsk någonsin, Julia. If there is disease in you...


Älskling, vi lever bara en gång

Mot ditt ständiga duggregn av tvivel
Kommer jag aldrig att kunna ge dig något paraply
För jag vet att du ibland sjunker till
Botten av bassängen
Där man inte hör några tröstande röster
Genom locket för öronen

Jag vet att ångesten av att bli sviken
Har svett ditt hjärta
Men jag är inte ute efter att förstöra
Om du känner dig rädd
Ska jag viska dig till lugna andetag

Älskling,
Vi lever bara en gång
Vare sig du hoppar eller faller
Tar jag emot dig
Jag är inte rädd för att
Bryta en nagel
Jag är rädd för att somna i en värld
Där du inte andas med mig mer

I know just as little about perfection,
Men för mig är det precis vad du är




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 1272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-14 19:16



Bookmark and Share


  Ananas
"För jag vet att du ibland sjunker till
Botten av bassängen
Där man inte hör några tröstande röster
Genom locket för öronen"

- håller med om att det stycket är fantastiskt och en så träffande beskrivning av ångest/nedstämdhet.
2015-08-12

    Sanera
åh, vilken text!
helt underbart skriven!
2009-06-22

    bottle of pop
jag vet inte vad jag ska säga, det vet jag typ aldrig när jag ska skriva kritik. men det här var väldigt bra. hela dikten är så.. åh.
2007-05-01

  starsail
jag vet inte vad jag ska säga
det här var det underbaraste på länge
:\')
2007-02-09

  Jeanette
Jag vet inte vad jag ska säga?
Jag blir lycklig av att läsa att det finns männsikor där ute som vågar och vill göra allt för en annan männsika!!

Tack, för underbar läsning :D
2007-01-02

    Camillaa
P
E
R
F
E
K
T


/ C
2006-12-23

  Cyanid
U
N
D
E
R
B
A
R
T
2006-11-07

  Queen_of_Rain
bra, någon lite för klyshig rad bryter ibland det poetiska mästerverket men jag gillar helhetsintrycket
2006-10-22

  Zara VIP
...............................................................DU!....jag ve tinte vad jag ska säga.


det här var SÅ jävla bra! helt underbart så jag skulle vilja gör anågot mer än att bara läsa dne och ge en komemntar som inte ens går nästan att ge bara för att den är så bra....skulle vilja kyssa dina fötter!

*SMACK*

den här hamnar på favoriter exakt nu på studds! du berör mig med den här på ett sätt som får mig att glömma bort min fruktansvärda förkylning!


TACK!
/Z
2006-05-16

  unhappyvoices
Nu gråter jag.
2006-04-15

    rainbow
den här .. den är underbar rakt igenom. jag gillar språket!

"För jag vet att du ibland sjunker till
Botten av bassängen
Där man inte hör några tröstande röster
Genom locket för öronen"

underbar liknelse! precis som allt annat.. allt träffar bara SÅ RÄTT! bokmärke definitivt!!
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath