Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Början

vår början
sol och
varm vind

och jag
har en idé
om en
musa

som inte
har ett ord
om mig




Fri vers av virre
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-19 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre